Over ons


Maatmetaal werkt als gegoten! Niet alleen stelt u hoge eisen aan uw materialen, maar ook aan de leverancier ervan. Iedere dag maken wij dat waar.

Kwaliteit en snelheid zijn meestal de eisen van de klant. In leveringsprogramma en dienstverlening gaan we voor goud, met veelzijdigheid als specialisme. Maatmetaal is een DNV-approved supplier, iets waar we trots op zijn.

Vlakke organisatie, uitgebreid en modern machinepark. Korte lijnen, allround medewerkers en betrouwbare moderne machines garanderen hoge kwaliteit, snelle levertijden en concurrerende prijzen.

Grote voorraad, snelle productie staan voor korte levertijden. Nationaal en internationaal is de markt hetzelfde: Nuchter, zakelijk en veeleisend. Iedere dag moet je goed zijn, liefst weer beter, makkelijker en sneller.

Nevenvestiging in Duitsland. Ook in Tauberbischofsheim (nabij Würzburg) is Maatmetaal vertegenwoordigd. Deze vestiging is gespecialiseerd in gietijzeren rechthoek- en vierkantmaten. Dankzij een grote voorraad en een blokzaag met een capaciteit van 600 x 700 x 4000 mm kan elk gewenst blok geleverd worden.

Gecertificeerde leverancier

Maatmetaal Rotterdam B.V. heeft een uitgebreid kwaliteitszorgsysteem. Een systeem met duidelijke productie- en inkoopprocedures en tracebility. Binnenkomende en uitgaande producten keuren we met moderne meetinstrumenten onder andere op maatvoering, samenstelling en uiterlijk. Dat doen we vóór dat de producten worden toegelaten in onze magazijnen.

Maatmetaal is een DNV-GL-approved supplier.

  • Klik hier om onze DNV-GL-Approval in PDF-formaat te downloaden.
  • Klik hier om onze REACH verklaring in PDF-formaat te downloaden.
  • Klik hier om onze Conflict Minerals verklaring in PDF-formaat te downloaden.
  • Klik hier om onze Managementsysteem Certificaat in PDF-formaat te downloaden
  • Klik hier om onze Lloyd's Register Certificaat in PDF-formaat te downloaden